Dam

Damverksamheten 2017 – till glädje för alla motions- och tävlingsgolfare från 22 år

Vår målsättning är att stimulera och utveckla klubbens damer i golfspelet och att få många aktiva deltagare i vår verksamhet. Vår strävan är också att arrangera utflykter och aktiviteter som skapar trivsel och gemenskap på klubben. För 2017 planerar vi bland annat ”Ut i det blå” och en höstutflykt med herrarna.

Basen i vår verksamhet är våra måndags- och tisdagstävlingar.

År 2017 kommer fyra lag (D30, D50, D60 och D70) att deltaga i seriespelet med andra klubbar i Småland. Vi har också några damer som deltar i olika tävlingar på riksnivå.

Genom ”Damklubban” och vår ”3-mannascramble” har vi ett givande utbyte med grannklubbarna inom Kronobergs län.

Under vinterhalvåret har vi också andra sociala aktiviteter som ”Lysgolf” och boule tillsammans med klubbens Oldboys.

Har du en idé eller något förslag som rör vår verksamhet, tveka inte att kontakta oss.

Välkommen till årets golfsäsong!