Dam

Damverksamheten 2021 – till glädje för alla motions- och tävlingsgolfare från 22 år

Vår målsättning är att stimulera och utveckla klubbens damer i golfspelet samt uppmuntra och underlätta för nya damgolfare att delta i aktiviteter inom klubben. Vår strävan är också att arrangera utflykter och aktiviteter som skapar trivsel och gemenskap på klubben. För 2021 planerar vi bland annat ”Ut i det blå” och en höstutflykt med herrarna.

Basen i vår verksamhet är våra måndags- och tisdagstävlingar.

År 2021 kommer fyra lag (D50, D60 2 lag och D70) att deltaga i seriespelet med andra klubbar i Småland.

Genom ”Damklubban” och vår ”2-mannascramble” har vi ett givande utbyte med grannklubbarna inom Kronobergs län.

Har du en idé eller något förslag som rör vår verksamhet, tveka inte att kontakta oss.

Välkommen till årets golfsäsong!