Aktivitetsprogram hösten 2020

Här finns schemat för höstens aktivitetsprogram. Längre ner kan du läsa informatiom för varje aktivitet.

Datum Tid Aktivitet Avgift
4 okt 12.00

Golfäventyret, spel på 30-50-100 banor
Samling vid gula rangehuset. Anmälan till

klubbchef@vaxjogk.com eller via Min golf. Anmälan kräver både förälder och barn

Ingen

Footgolf 50 lappen

Platsen är Golfarenan, intill övningsfältet på Växjö Golfklubb. Öppettiderna för att spela Foogolf denna dag är mellan kl 17.00-18.00.
Du möter personal vid hål 1. Du erhåller reducerat pris denna dag. Vuxna 50 kr och ungdom 25 kr. Bollar finns att låna på plats.

Familjespel på korthålsbanan

Platsen är Golfarenan, intill övningsfältet på Växjö Golfklubb. Dessa tillfällen är tänkte till familjen med barn under 12 år. Spel sker utan kostnad för hela familjen både vuxna och barn denna tid. Öppettiderna är mellan kl 14.00 - 15.00. Personal finns på plats att låna ut anpassade klubbor och bollar till både vuxna och barn.

Golfäventyret Cup 4 oktober

Detta är en speldag för de som är 12 år och yngre. Beroende på hur långt barnet kommit i sin utveckling kan hen spela 30 - 50 eller 100 banan. Samling kl 12.00
Personal finns på plats för att hjälpa till med information, klubbor, bollar och scorekort. Varje barn behöver minst en förälder på plats under tiden. Deltagande är kostnadsfritt.

KM på korthålsbanan, 18 hål 13/9

Dags för klubbmästerskap på korthålsbanan med två klasser (junior och senior). Ingen könsskillnad i klasserna. Tävlingen är endast till för medlemmar. Anmälan via Min golf. En mindre avgift tas ut för att skapa ett prisbord. Tävlingsledning finns vi svinstudion för ankomsregistrering. 1a start är 12.00.

KM i Footgolf 18 hål 13/9

Denna dag utser vi kommunmästare i Footgolf med 2 klasser ( dam och herr). Footgolf skall inte förväxlas med Fotbollsgolf. Footgolf spelas utan tvingande spellinjer, vilket gör sporten mer lik vanlig golf. En mindre avgift tas ut för att skapa ett prisbord och tävlingsarrangemang. Tävlingen är öppen för alla bosatta i Växjö kommun. Tävlingsledningen finns på plats vid övningsfältet (svingstudione) på Växjö Golfklubb. 1a start kl 15.00