Inomhusträning i ladan

När vädret är ogynnsamt utomhus kan du fortfarande träna golf i vår inomhuslokal precis intill golfklubben. Här kan du under vintern finslipa på svingen, förbättra din puttning och närspel.

Nytt för i år är att du måste erlägga träningsavgift för att ta del av ladan som träningslokal. Anledningen till detta beror på att vi i år tilldelats en hyra för lokalen.
Din nyckel fungerar inte förrän du varit inne i shopen och betalat träningsavgiften för ladan. På klubbens hemsida finner du öppettider i shopen.
Har du ingen nyckel? Detta löser vi åt dig i shopen under våra öppettider. Vänligen notera att du då betalar 250 kr extra i deposition för nyckeln.

Medlem i Växjö GK: 250 kr
Ej medlem i Växjö GK: 500 kr

Träningskort
Ditt personliga träningskort skall alltid tas med när du är i ladan och tränar. Kortet får du när du betalat din avgift i shopen.
Träningsavgiften är giltig mellan 2017-11-13 – 2018-04-30

Reserverade tider
Klubbens tränare har reserverade tider i ladan då de har gruppträning. Alla reserverade tider finner du på anslagstavlan i ladan samt på klubbens hemsida i kalendern på första sidan.

Extra öppet i shopen
15/11 kl 17.00-19.00
22/11 kl 17.00-19.00

Ordinarie öppettider i shopen finner du på klubbens hemsida.

Inom kort kommer Lars och Fredrik att presentera deras lektions- och kursupplägg för vintern 17/18.