Custom Fitting Lesson

I vår studio arbetar vi med Flightscope, som är en av marknadens mest avancerade bollradar. Vad Flighscopen bistår med är att vi får fram allt som händer med din boll. Vi får reda på:

• Svinghastighet
  • Bollhastighet
  • Smash (Hur bra du träffar bollen)
  • Svingspår
  • Klubbbladets position i träffen
  • Skruv på bollen
  • Infallsvinkel
  • Utgångsvinkel på bollen
  • Etc

Listan på vad Flighscopen hjälper oss med kan göras lång. Vad detta betyder för dig är att vi som proffs på utrustning kan hitta de bästa klubborns för just dig och ditt spel.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill boka en utprovning eller veta mer om Custom-Fitting.

Hos oss på Golfstore Växjö GK kan du testa ut klubbor från följande varumärken.

Custom Fitting Lesson

Vi tar alltid din golf på allvar. Med det sagt så kommer vi aldrig att sälja någonting som inte kan utveckla och förbättra din golf.
Custom Fitting Lesson betyder att när du testar klubbor hos oss kommer du även få med dig svingtekniska tips, så du kan utvecklas tillsammans med din nya utrustning.
Vänta inte med din Custom Fitting Lesson, kontakta Lars eller Fredrik redan idag!

Pris på Custom Fitting Lesson 600 kr, vid köp av utrustning 300 kr.