Golfens dag

Välkomna till Golfens dag på Växjö GK 20 maj

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Växjö GK kommer att ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Växjö GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Växjö med omnejd att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 09:00-14:00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag:

Mellan kl 09:00-12:00 kommer våra tränare Lars Edvinson och Fredrik Alldén befinna sig på rangen och bjuda på bra golftips och visa upp vår studio samt övriga träningsmöjligheter.

Banan kommer mellan 10:00-14:00 vara öppen för alla att gå ut och spela på. Här hoppas vi att du som medlem tar med dig din framtida golfkompis ut och visar upp vår fina anläggning, samtidigt som ni spelar golf tillsammans. Under denna dag är både nya och tidigare golfare varmt välkomna ut.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta gärna oss på 0470-215 15 eller via mail kansli@vaxjogk.com

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Varmt välkomna!

Växjö GK