Hållbar sponsring - Samhällsnyttapaketet

I vår paketering av sponsring vi vill också visa en tydlig koppling till världens Globala hållbarhets mål. Som idrotts klubb är det ju självklart att vi vill bidra till fler i rörelse, särskilt bland ungdomar. Vi ser också en stor samhällsnytta i ökad jämställdhet, mer inkludering och att jobba miljövänligt.

Därför har vi följande projekt framför oss 2020:

• Stötta projektet med att få ungdomar i rörelse ” Golfäventyret Växjö GK – Golf i Parken”
  • Stötta projektet med att få ungdomar i rörelse på sin fritid. Golffritids - 3 skolor i samarbete med Växjö GK
  • Jämställdhets arbetet inom golfklubben är av högsta prioritet. Jämställdhet inom - styrelse - kommittéarbete - könsfördelning inom medlemsrekrytering, särskilt i barn och ungdomsverksamheten
  • Varje år bidrar vår bana till biologisk mångfald genom klippta gräs-vattenytor. Vi arbetar med GEO certifiering för att bidra till bättre EKOsystem och biologisk mångfald.