Övningsområden

Ett i Sverige unikt träningsområde

En av klubbens unika tillgångar är vårt träningsområde. I slutet av 90-talet byggdes banan om med nya hål. Två hål, ett Par3 och ett Par5 blev tillsammans med ett pitchområde det nuvarande träningsområdet.
Nu har vi kompletterat området med 6 greener. Med dessa nya greener kan vi nu erbjuda en korthålsbana över 9 hål. För att vi inte skall förlora möjligheten att träna med egna bollar mot en riktig green har man företräde att träna till tre av greenerna.

För de minsta och för de med barnasinnet kvar har vi byggt en djungelbana. Den banan består av 9 korta hål i skogen där man spelar med golfklubba och innebandyboll. Hålen är stora men stor är också utmaningen. Djungelbanan är en suverän möjlighet att introducera golf för barn och vuxna på ett roligt och lekfullt sätt.

Regler för allas trevnad och säkerhet

• Spel och träning sker med egna bollar
  • Klubbens organiserade träning har alltid företräde
  • På greener med flera flaggor har träning företräde